• санација

Почна санација на улицата „Малешевска 1“ во Кисела Вода

Почнаа градежните активности за санација на улицата „Малешевска 1″ во населбата Драчево, информираат денеска од Општина Кисела Вода. Како што посочуваат во соопштение, екипите на фирмата изведувач „Топ Билд”, ангажирана од Општината, почнаа со копање на постојниот асфалт кој е видно оштетен. Се работи за реконструкција на улицата во должина од 1,3 километри. Градежните активности …

Почна санација на улицата „Малешевска 1“ во Кисела Вода Read More »