• Пруга

Двајца браќа плачејќи на пруга по нивниот брат кој бил усмртен од воз, загинале на истиот начин

Две момчиња плачејќи поради смртта на својот брат кој загинал откако бил удрен од воз, на железничката станица во Северна Каролина биле убиени на ист начин како и нивниот брат, пренесува Си-Ен-Ен. 29 и 20-годишните браќа во 5 часот наутро на железничката станица во Шарлот, стоеле на пругата, по што биле усмртени од возот кој …

Двајца браќа плачејќи на пруга по нивниот брат кој бил усмртен од воз, загинале на истиот начин Read More »