• приватни превозници

Приватните превозници се вратија во скопскиот јавен превоз

Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје на социјалните мрежи објави дека е потпишан договор со приватните автобуски превозници и  тие од денеска повторно ќе почнат да сообраќаат низ улиците на Скопје. Од утрово приватните превозници ќе ги опслужуваат линиите 23, 45, 61, 63, 73, 9, 11, 11A, 12, 47A, 55, 19, 20, 22, 52, 54, со  …

Приватните превозници се вратија во скопскиот јавен превоз Read More »