• пијанист

Интервју со пијанистот Дино Имери: Не барам скратен пат до успехот

Промотивниот концерт на албумот „Рефлексии“ на Дино Имери од здравствени причини е презакажан за 2 април во МКЦ, а излегувањето на албумот под етикетата на „ПМГ џез“ отвори можност за откривање на инспирациите на авторот. Излегувањето на албумот „Рефлексии“, како прво авторско дело објавено под етикетата на „ПМГ џез“, е сведоштво дека пијанистот Дино Имери …

Интервју со пијанистот Дино Имери: Не барам скратен пат до успехот Read More »