• палатата

„Ова е очајно, понижувачки и срамно“: Вака кралското семејство ги тестира кандидатите за работа во палатата

Покрај подготвеноста за патувања и врвна дискреција, на кандидатите им се поставува и еден „суптилен предизвик“. Неретко се укажуваат прилики за работа во кралското семејство, без оглед на тоа дали кралицата бара вработени за во дворецот во Виндзор или пак принцот Чарлс се надева на совршен работник кој што ќе му помогне во организацијата на …

„Ова е очајно, понижувачки и срамно“: Вака кралското семејство ги тестира кандидатите за работа во палатата Read More »