• органи

До крајот на годината се очекува договор меѓу државните органи на Србија, Македонија и Албанија

Договорот меѓу државните органи на Србија, Северна Македонија и Албанија врз основа на кој ќе биде можен непречен законски проток на работна сила во овие три земји треба да биде договорен до крајот на годината,објави белградски Данас пренесувајќи изјава на советникот на претседателот на Стопанската комора на Србија, Ненад Ѓурѓевиќ за Танјуг. Зборувајќи за реализацијата …

До крајот на годината се очекува договор меѓу државните органи на Србија, Македонија и Албанија Read More »