• општина гази баба

Во Автокоманда изградено ново детско игралиште

Заврши изградбата на ново детско катче лоцирано веднаш до плоштадот во Автокоманда. Градоначалникот Бобан Стефковски информира дека е изградено на тартан подлога на која се поставени современи детски реквизити. Со изградбата на ова детско катче жителите на Автокоманда добија уште еден урбан простор за рекреација со своите најмили. Креираме можности за среќно детство на најмладите …

Во Автокоманда изградено ново детско игралиште Read More »