• Омаж

Рецептот на д-р Вучи ги лечеше сите „рани“

А да баталиш баскет и да почнеш да си пешачиш, беше родителскиот, грижлив совет додека го третираше мојот помодрен скочен зглоб, како последица од рекреативно играње баскет. Доктор Вучи, како што го викаше целиот спортски „свет“ од земјава и пошироко, беше секогаш и секаде тука! За сите. Ако треба, и на полноќ! Завчера, на 87 …

Рецептот на д-р Вучи ги лечеше сите „рани“ Read More »