• Нора Шаќири

Слушам гласини дека сум сменета поради кандидатурата на брат ми, вели Нора Шаќири-Марковиќ

Неодамна разрешената директорка на Театар Комедија, Нора Шаќири Марковиќ, вечерва на ТВ24 изјави дека била разрешена по анонимна пријава за мобинг и дека е извршена инспекција која донела записник во кој не можеле да дадат инспекциска мерка. „Анонимниот точно ја раскажал целата приказна, Точно е дека водев три дисциплински постапки согласно законот. Спорната постапка е …

Слушам гласини дека сум сменета поради кандидатурата на брат ми, вели Нора Шаќири-Марковиќ Read More »