• Наставници

Објавен повик за наставници од основни училишта за кариерно напредување во звање ментор

Министерството за образование и наука информира дека на веб порталот www.karierenrazvoj.mon.gov.mk објавен e повторен повик за пријавување на наставници од основни училишта за напредување во звање „ментор”. Како што велат од МОН, е нова можност за кариерно напредување на наставниците од основните училишта. На повикот може да се пријави наставник од основно училиште кој ги …

Објавен повик за наставници од основни училишта за кариерно напредување во звање ментор Read More »