• музичар

Заработува и до 3.000 евра дневно: Горан Бреговиќ ги изнајмува своите вили за филмови и журки

Музичарот Горан Бреговиќ неодамна се вратил во филмската дејност, а неговите куќи на Сењак се омилени локации за снимање српските филмови и серии, пишува српски „Курир“. Еден ден снимање кај музичарот, како што дознава „Курир“, чини од 1.000 до 3.000 евра, сѐ зависи од недвижноста што ја изнајмува. Наскоро публиката ќе има можност да ја …

Заработува и до 3.000 евра дневно: Горан Бреговиќ ги изнајмува своите вили за филмови и журки Read More »