• мост

ВИДЕО l Камион стигна до средината на конструкцијата на мостот, а потоа го проголта реката

На социјалните мрежи се појави видео од источна Русија, на кое се гледа како се урива поплавен висечки мост додека камион го минува. Снимено е во селото Уријум, источно од Москва, а на него се гледа како камион се приближува до мостот, а потоа се обидува да ја премине неговата тесна и разнишана конструкција, објавува …

ВИДЕО l Камион стигна до средината на конструкцијата на мостот, а потоа го проголта реката Read More »