• љубовница

Алина Кабаева – тајната прва дама на Русија: Љубовницата на Путин првпат се појави во јавноста по две и пол години

Руската гимнастичарка и освојувачка на златен олимписки медал Алина Кабаева (37) се повлече од јавниот живот кога во 2018 година почна да се шушка дека очекува близнаци со рускиот претседател Владимир Путин (68).   View this post on Instagram   A post shared by 𝔸𝕝𝕚𝕟𝕒 𝕂𝕒𝕓𝕒𝕖𝕧𝕒 – 𝔽𝕒𝕟 ℂ𝕝𝕦𝕓 (@alina_kabaeva_fan_club) Две и пол години во …

Алина Кабаева – тајната прва дама на Русија: Љубовницата на Путин првпат се појави во јавноста по две и пол години Read More »