• кариера

Кондарко: Нема судир на интереси, од 2008 година градам професионална кариера

Во Собранието денеска продолжија да се спроведуваат интервјуата на пријавените кандидати за претседател и членови на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК). Пред членовите на Комисијата се појавија Борис Кондарко, актуелен член на ДИК, Владимир Клековски, акдвокат, Благојче Крстановски, пензиониран ревизор, Кирил Ковчегарски, адвокат, и Билјана Каракашова Шулев, вработена во ДКСК. Седницата ќе продолжи …

Кондарко: Нема судир на интереси, од 2008 година градам професионална кариера Read More »