Tag : карактеристики

Забава Магазин

Машки карактеристики кои ги привлекуваат жените

Слободен печат
Мажите постојано се обидуваат да дојдат до одговорите, што жените сакаат и што барaат кај мажите. Затоа и често се трудат да менуваат фризури, да...
Еспресо Жена Магазин Секс

Жени кои се како магнет за секој маж

Слободен печат
Жените кои добиваат се што ќе посакаат не се нужно фатални убавици, токму спротивното – тоа што ги разубавува доаѓа одвнатре, а не однадвор. Всушнот...
Забава Магазин

Интелигентните луѓе никогаш не ги прават овие 5 работи!

Слободен Печат
Не е секогаш лесно да се процени нечиј IQ, но однесувањето во конфликтни ситуации може да покаже колку всушност сме интелигентни. Секогаш префрлање вина на...
Еспресо Хороскоп

Мала астро школа: Бегате ли од реалноста?

Фата Моргана
Во астрологијата Нептун ги означува нашите уметнички способности, дали сме реални или фантазери, на кој начин ја доживуваме околината. Оваа планета владее со интуицијата, психичките...
Еспресо Хороскоп

НЕ МОЖЕТЕ ПРОТИВ НИВ: Ова се НАЈТВРДОГЛАВИТЕ хороскопски знаци

Слободен печат
Познавате ли некој таков? Препознавате ли ваква личност во своето опкружување?...
Еспресо Хороскоп

НАЈГОЛЕМИТЕ ЗАБЛУДИ ВО ХОРОСКОПОТ: Овие особини ги толкуваме сосема погрешно

Слободен печат
Многу од мааните, всушност ви даваат предност во севкупниот впечаток кој го оставате....
Еспресо Секс

Ги поседувате овие 2 карактеристики, честитки – Вие сте одлични во кревет!

Слободен печат
Иако бројот на сексуални односи во текот на неделата зависи од самиот карактер на луѓето, едно неодамнешно испитување покажало дека луѓето со најбогат сексуален живот...