Tag : јп поц

Вести Скопје

Во понеделник бесплатен паркинг во Центар

Слободен печат
По повод претстојниот државен празник „Ден на Републиката“ ЈП Паркинзи на Општина Центар информира дека на 03.08.2020 година (понеделник) паркиралиштата со кои стопанисува ќе бидат бесплатни...
Вести Скопје

Од вкупниот број на склучени договори со ЈП ПОЦ, 15 проценти се издадени по електронски пат

Слободен печат
Една година по целосната дигитализација на ЈП Паркинзи на Општина Центар преку веб платформата www.poc.mk повеќе од 6000 регистрирани корисници ги користат услугите на претпријатието по електронски...
Вести Скопје

Нема летен одмор за ЈП ПОЦ

Слободен печат
ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на изминатите две недели успешно го доведоа во ред сообраќајниот...