• изеде

Коронавирусот „ги погоди“ и македонските крадци

Од почетокот на корона-кризата во нашата земја, односно откако се воведоа рестриктивни мерки и повеќето граѓани се дома, па се до денеска, според анализите на Министерството за внатрешни работи, за речиси 100 отсто е намален бројот на извршени тешки и лесни кражби, не само во Скопје, туку и на територијата на Македонија. Според полициската статистика, …

Коронавирусот „ги погоди“ и македонските крадци Read More »