• имот

Ивановска: Граѓани го запишуваат имотот на функционерите на свое име и за тоа добиваат противуслуги

Граѓани го запишуваат имотот на функционери на нивно име, за што добиваат противуслуга, а кога ќе им заврши мандатот, функционерите си го враќаат тој имот на свое име, изјави вечерва претседателката на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК), Билјана Ивановска. Гостувајќи во емисијата „24 анализа“ на ТВ 24, Ивановска истакна дека постои можност функционери …

Ивановска: Граѓани го запишуваат имотот на функционерите на свое име и за тоа добиваат противуслуги Read More »