• иман

Омаж на вечната љубов: Иман со својот прв парфем ја овековечи љубовта кон Дејвид Боуви

Супермоделот Иман го создаде својот прв парфем, а приказната околу мирисот ја посвети како омаж на нејзиниот починат сопруг Дејвид Боуви – „мојата вечна љубов и посветеност кон мојот маж“. По смртта на нејзиниот сопруг Дејвид Боуви во 2016 година, супермоделот Иман започна исклучиво да го носи својот омилен мирис, мирисот на ветивер од Том …

Омаж на вечната љубов: Иман со својот прв парфем ја овековечи љубовта кон Дејвид Боуви Read More »