5 C
Скопје

Tag : Илија Караманов

Здравје Магазин Магазин слајдер

Интервју со доктор по стоматологија Илија Караманов: Ризикот од аеросоли е поголем за стоматологот отколку за пациентот

Кристина Апостолова
Фреквентноста на посета на нашите ординации заради стравот кај пациентите од ковид-19 е значително намалена, а и затворените граници го направија своето, вели стоматологот Караманов....