4 C
Скопје

Tag : халкбанка

Вести Ви Препорачуваме Економија

Макрадули: Провизијата од 35 денари ја одредува Халкбанк, а не пошта

Алек Стојковски
Од денеска граѓаните можат повторно да ги плаќаат сметките и да извршуваат други плаќања во готово преку шалтерите на Македонска пошта. Платниот промет на пошта...
Вести Економија

Прва хронометар велосипедска трка HALK VELO GREEN во организација на Халкбанк

СП.
На 8 Септември, во организација на Халкбанк, во Маврово за прв пат ќе се одржи хронометар велосипедска трка HALK VELO GREEN, за професионални и аматерски велосипедисти,...
Вести Економија

Наплатата на кредитните обврски Халкбанк ја одложува на шест месеци

Слободен печат
Халкбанк АД Скопје донесе одлука на сите физички лица, клиенти на банката, кои по која било  основа немаат ненаплатени кредитни обврски подолго од 90 дена...