• гитарист

ВИДЕО | „Вулкан“ – нов хит на Благојче Трајковски, Џамбо Агушев и Ангел Демирев

Инструменталната композиција „Вулкан“, дело на кларинетистот Благојче Трајковски, каде што солистички заедно го изведуваат со трубачот Џамбо Агушев и светски познатиот гитарист од Бугарија Ангел Демирев беше промовирана со видеозапис. „„Вулкан“ е една многу ведра, лесна и брза композиција каде што секој од инструменталистите остава по еден свој значителен белег. Благодарен сум на Димитар Христов …

ВИДЕО | „Вулкан“ – нов хит на Благојче Трајковски, Џамбо Агушев и Ангел Демирев Read More »