• електрична енергија

„Сега кој ќе ги гледа другите деца?“: Таткото кој до смрт го претепа сопственото бебе осуден на 20 години затвор

45-годишниот Суад Бајрам од Скопје, таткото обвинет за бруталното убиство на сопственото тримесечното бебе, доби казна затвор од 20 години, објави „МКД.мк“. Основниот кривичен суд Скопје денес го прогласи Бајрам за виновен за убиство при вршење на семејно насилство. Тој призна дека го сторил убиството и пред судиите изразил жалење и каење за стореното. Но, …

„Сега кој ќе ги гледа другите деца?“: Таткото кој до смрт го претепа сопственото бебе осуден на 20 години затвор Read More »