• Документи

Спасовски ќе поддржи да се вратат парите на граѓаните кои ги дадоа за пасоши со „Северна“

Дали е можно да се дојде до решение, да им бидат вратени парите на граѓаните кои ги дадоа за пасоши со „Северна“? Ова прашање подолго време е актуелно но дали идната власт ќе го спроведе овој план, останува да видиме. Народниот правобранител од поодамна го искажа овој став, но ова беше став и на опозицијата, …

Спасовски ќе поддржи да се вратат парите на граѓаните кои ги дадоа за пасоши со „Северна“ Read More »