• димитар апасиев

Апасиев до Ковачевски: Узурпатор кој доаѓа на најмоќната позиција без избори

Пратеникот и лидер на Левица Димитар Апасиев жестоко ги искритикува мандатарот и кадровските решенија во новата влада. – Конечно дојде денот по заминувањето на сатрапот да се соочиме во парламентот. Ќе говорам за кадровскиот дел и за програмата на владата. Во кадровскиот дел, ние имавме извик во „Шарената револуција“, ружна ви е владата. Останува мачно …

Апасиев до Ковачевски: Узурпатор кој доаѓа на најмоќната позиција без избори Read More »