• децата

Не им кажувајте „не“ на децата бидејќи нема ефект! Наместо тоа, употребете го овој трик и ќе бидете мирни!

Дали на вашето дете некогаш му се обраќате со зборовите: „Не ја удирај сестра ти“, „Не го влечи брат ти за коса“, „Не го допирај тоа“? Колку и да сметате дека секогаш го правите она што е најдобро и најточно за вашето дете, тоа за жал не е секогаш така. И колку и да мислите …

Не им кажувајте „не“ на децата бидејќи нема ефект! Наместо тоа, употребете го овој трик и ќе бидете мирни! Read More »