Намирници што имаат моќ да ви ги „избришат“ брчките

Иако кај секој човек гените имаат значителна улога кога станува збор за процесот на стареење, сепак за појавата на брчки исто така многу влијае и начинот на живот и типот на храната што се јаде. Токму затоа, освен што стресот треба да биде сведен на минимум, а физичката активност да биде секојдневие на секој човек, …

Намирници што имаат моќ да ви ги „избришат“ брчките Read More »