• бубрег

Сопругот ѝ го подари својот бубрег: Тина Тарнер денес живее нормален живот благодарение на него

Овој детаљ пејачката им го раскажала на своите обожаватели во својата автобиографија „Мојата љубовна приказна“. Музичката дива Тина Тарнер во декември 2016 година, беше речиси на смртна постела, бидејќи нејзините бубрези работеа со само 20 процентен капацитет, поради што итно и беше неопходна трансплантација. Имено, таа имала само две опции или дијализа или трансплантација, а …

Сопругот ѝ го подари својот бубрег: Тина Тарнер денес живее нормален живот благодарение на него Read More »