• бегалец

Бегалецот Штекли е екстрадиран во РС Македонија, се поврзува и со убиството на фудбалерот Јанушев

Српската полиција вчера им го предаде на македонските власти Раде Трајковски – Штекли, бегалец баран со меѓународни потерници кој се бара за издржување на казна затвор за тешки телесни повреди. Неофицијално неговото име се поврзува и со убиството на младиот фудбалер Мартин Јанушев. Екстрадицијата на Трајковски вчера беше спроведена со асистенција на Интервентната полиција, по …

Бегалецот Штекли е екстрадиран во РС Македонија, се поврзува и со убиството на фудбалерот Јанушев Read More »