• авио

Дваесетгодишник купува израелска авио – компанија?

Израелската авио – компанија Ел Ал изминатите неколку месеци е во потрага по нов инвеститор. Оваа авио – компанија и пред пандемијата се соочуваше со финансиски проблеми, а со појавата на корона вирусот ситуацијата само се влоши. Пред неколку недели беше откриено дека еден странски инвеститор е заинтересиран за купување на Ел Ал по што …

Дваесетгодишник купува израелска авио – компанија? Read More »