16 C
Скопје

Tag : Арт хаб

Културен печат

Изложба „Цртеж – Експериментален цртеж“ 2021 на ДЛУМ: Награда за делото „Композиција 12“ на Росица Лазеска

Тони Димков
Друштвото на ликовни уметници на Македонија (ДЛУМ) под покровителство на Министерството за култура, на 20 април, ја отвори изложбата „Цртеж – Експериментален цртеж“ во Уметничкиот...
Културен печат

Изложба на ДЛУМ: „Современа скулптура“ во уметничкиот центар „Арт хаб“

Тони Димков
Друштвото на ликовни уметници на Македонија, под покровителство на Министерството за култура, ја постави изложбата „Современа скулптура“ во уметничкиот центар „Арт хаб“ во ГТЦ во...