• албум

Битолската група „Код 369“ објави нов сингл од албумот „Стадиуми на љубовта“

Специјално за домашната македонска публика музичката група „Код 369“ го објави синглот „Револуција“, а песната е препеана од англиски на мајчиниот македонски јазик. „Револуција“ е тема која инспирира со позитивниот текст и ведрата и динамична музика и истовремено поттикнува на размислување за општествени промени и промените кои човештвото мора да ги превземе, порано или подоцна, …

Битолската група „Код 369“ објави нов сингл од албумот „Стадиуми на љубовта“ Read More »