• актери

Новиот „Аватар“ прогласен за „најкомплициран филм некогаш снимен“: Актерите морале да поминат посебен курс

„Аvatar 2“ кој би требало да ја има својата премиера во декември оваа година, е прогласен за „најкомплицираниот филм некогаш снимен“. Оваа титула му ја додели американскиот режисер Лиам О’Донел, кој работел на визуелните ефекти во филмовите како „Alien vs. Predator“ и „Iron Man 2“. На саемот „Digital Day“, режисерот на „Avatar“, Џејмс Камерон, одржал …

Новиот „Аватар“ прогласен за „најкомплициран филм некогаш снимен“: Актерите морале да поминат посебен курс Read More »