• полицаец

Полицаецот што уби момче во Тирана осуден на 10 години затвор

Судот во Тирана денеска осуди поранешен полицаец на десет години затвор за убиство на младо момче за време на патрола во време на полицискиот час, воведен поради пандемијата на коронавирусот иако обвнителството бараше двојно повисока казна. Судот во Тирана го осуди Невалдо Хајдарај, поранешен припадник на албанската специјална единица „Шќипоња”, за „убиство со пречекурување на …

Полицаецот што уби момче во Тирана осуден на 10 години затвор Read More »