• пензии

МТСП: Во тек е етапната исплата на ноемвриските пензии

 Од денеска започнува исплатата на ноемвриските пензии кои ќе се исплаќаат етапно со цел поголема заштита на пензионерите во услови на опасност од коронавирусот. За оние пензионери кои немаат платежни картички, исплатата ќе почне од денес и тоа за пензиите во висина до 11 илјади денари, во понеделник, во банките ќе може да се подигне …

МТСП: Во тек е етапната исплата на ноемвриските пензии Read More »