• оливер спасовски

Спасовски не открива дали сака да биде кандидат за претседател

Шефот на македонската полиција не сака да ги обелодени своите планови за политичката кариера во иднина. Имајќи предвид дека наредната година ќе се одржат парламентарни и претседателски избори, Спасовски не сака да коментира каде се гледа себеси во таа перспектива. Смета дека во фокусот треба да биде остварување на заложбите за интеграција на земјата во …

Спасовски не открива дали сака да биде кандидат за претседател Read More »