• кокаин

Полицијата во Брисел пронашла бебе среде куп кокаин

Полицијата во Брисел наиде на шокантна глетка во рамките на истрага за дрога. Во една од спалните соби на претресена куќа е пронајдено четиримесечно бебе кое лежело меѓу куп кокаин. Покрај тоа што пронашла над 4 килограми кокаин расфрлани на подот во спалната соба и во кутија со алатки, полицијата пронашла три Киндер јајца исполнети …

Полицијата во Брисел пронашла бебе среде куп кокаин Read More »