• исплати

Британски таблоид треба да ѝ исплати отштета од половина милион евра на Меган Маркл

Уредникот на магазинот „Mail on Sunday“, британскиот таблоид мора да исплати повеќе од половина милион евра за трошоците од судската постапка откако го загуби спорот со Меган Маркл. Имено, тие ја нарушиле приватноста на Меган објавувајќи го нејзиното писмо упатено до нејзиниот татко. На рочиштето кое беше одржано вчера, 2 март, судијата наложи групацијата „Associated …

Британски таблоид треба да ѝ исплати отштета од половина милион евра на Меган Маркл Read More »