• град скопје

Во новата Ботаничка градина денеска засадени 1500 садници

Градоначалничката Данела Арсовска и постојаниот претставник на Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), Армен Григоријан, денеска учествуваа во голема заедничка акција за садење на 1500 дрвја и садници во новата Ботаничка градина во Скопје, која се простира на 12.600 квадратни метри. Како што соопштуваат од Град Скопје, оваа акција за садење поддржана од УНДП …

Во новата Ботаничка градина денеска засадени 1500 садници Read More »