НИКОБ ЛАБ – Нови цени за ПЦР тестирање

Фото: Никоб
Почитувани, Ве информираме дека во недела (15.08.2021) завршува промотивниот период на PCR тестирање по цена од 1000 денари. Од понеделник (16.08.2021) имаме нови повисоки цени, затоа побрзајте и искористете го промотивниот период.

 

Цените важат само за пунктовите во Кисела Вода, Табановце, Богородица, Дојран и мобилните пунктови, додека цената на Аеродромите во Скопје и Охрид, останува иста согласно ценовникот за аеродромите.

Во услови на пандемија и КОВИД криза најважно е да се добие брза и квалитетна услуга по прифатливи цени. Независно од тоа дали станува збор за ПЦР или брз антиген тест, нашите искуства со корисниците се одлични, за ова сведочат големиот број позитивни коментари и пофалби кои домашните, но и странските туристи ги пишуваат во групите за патување.

Со ова докажавме дека квалитетот, најсовремената метода и достапната цена можат да одат заедно.


Комерцијален ПР текст
Видео на денот