Лабрадорот Оли стана интернет ѕвезда со својот талент

фото: Инстаграм

Кафеавиот лабрадор Оли од Велика Британија има многу необичен талент. Имено неговата сопственичка го научи да балансира разни предмети на задникот, а Оли во тоа стана професионалец.

Шише, чаша со вода, винска чаша или шолја со пијалаки. Не е важно, Оли сè вешто балансира, а поради талентот стана и ѕвезда на социјалните мрежи.

– Тој обожува да учи трикови, така што овој брзо го совлада. Всушност тој сака слатки и сè ќе направи за нив – објаснува неговата сопственичка. Освен што сака да учи трикови и јаде слатки, Оли постојано сака да се гали и да биде во центар на вниманието.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Good Boy Ollie (@labradolliedog)

Видео на денот