Експлодира плинска боца, еден работник е повреден

Во гаснењето на пожарот учествуваа едно противпожарно возило и девет пожарникари.

Денеска околу 10 часот се случи експлозија во ресторан на улицата Њeгошева во белградската општина Врачар, а потоа избувна пожар, во кој беше повредено едно лице.

Во гаснењето на пожарот учествуваа едно противпожарно возило и девет пожарникари.

Според неофицијални информации, пожарот пламнал по експлозија на плинска боца во ресторанот.

Видео на денот