• змија

ФОТО | По пет дена пронајдена отровна змија во Холандија која му побегнала на сопственикот

Во петокот во холандскиот град Тилбург е пронајдена многу отровна зелена мамба за која се сметало дека побегнала од домот на својот сопственик. Потрагата по змијата трае од понеделникот кога сопственикот на змијата ја известил полицијата дека една од змиите ја нема. Полицијата објави фотографија од опасната зелена мамба долга два метри и ги предупреди …

ФОТО | По пет дена пронајдена отровна змија во Холандија која му побегнала на сопственикот Read More »