• змии

ФОТО: Од бунар извлечени 8 џиновски змии

Работник вработен во Mort’s Water Company со седиште во Латимер, кој вршел одржување на неисправен бунар за вода несвесно  нарушил живеалиште на огромни змиите, покажуваат фотографиите. Кога стигнал на местото, пикнал цевка од подземниот бунар при што извлекол сноп змии. -Имаше меѓу 8-9 од нив, сите бикови змии, објави Mort’s Water Company во објава на …

ФОТО: Од бунар извлечени 8 џиновски змии Read More »