• жири

Фестивалот БЕАМ е можност да се добие награда што ќе значи бесмртност за настанот

За првпат во Македонија ќе се организира Фестивал на најдобрите настани за годината што изминала – БЕАМ (Best of event awards Macedonia), иницијативата и организацијата се на Асоцијацијата на ивент индустријата ИВАП, а пријавувањето на проектите е во тек. Фестивалот БЕАМ има за цел да им оддаде признание на креативните идеи и настани, но и …

Фестивалот БЕАМ е можност да се добие награда што ќе значи бесмртност за настанот Read More »