• Жана П. Божиновска

Не само нам, тешко и на Американците – со нас!

Премногу случаи на насилство, непочитување на човековите права, висока корупција, пренатрупани затвори, притисоци врз новинари, поделеност на медиумите по политички линии, недоволна транспарентност на Владата, неефикасни судови, насилство кон припадници на ЛГБТ-заедницата и што уште не е нотирано во извештајот на американскиот Стејт департмент за Македонија за изминатата 2022 година. За земја што тврди дека …

Не само нам, тешко и на Американците – со нас! Read More »