• зелен чај

Откриено на кој начин зелениот чај го намалува крвниот притисок

На зелениот чај му се препишуваат многу здрави карактеристики, и тоа со право, бидејќи зелениот чај е еден голем резервоар со антиоксиданти, го спречува предвременото стареење на клетките, ја подобрува концентрацијата, ја ревитализира кожата, штити од акни и има добар антиканцероген ефект. Бројни студии покажаа дека зелениот чај спречува развој на рак, спречува појава на …

Откриено на кој начин зелениот чај го намалува крвниот притисок Read More »