Одлуки на Влада: Пари за замена на времените објекти на Здравствен дом Скопје, одземено одобрение за одгледување на канабис на друштво од Скопје

За замена на времените објекти од амбулантско-поликлиничка дејност на Здравствен дом Скопје за 2021 година се предвидени 118.000.000 милиони денари, додека за 2022 година 94.400.000 милиони денари, одлучи Владата на денешната седница. Како што соопшти владината прес-служба, Владата ја разгледа и усвои Информацијата за повеќегодишна јавна набавка на градежни работи за замена на времените објекти, …

Одлуки на Влада: Пари за замена на времените објекти на Здравствен дом Скопје, одземено одобрение за одгледување на канабис на друштво од Скопје Read More »