• вистинско

ФОТО | Баба билдерка која е вистинско чудо! Има 71 година и нереално е тоа што таа може да го направи!

Таа брзо се навлекла на кревање тегови и сега во теретана минува околу 20 часа неделно, а држи повеќе од 30 државни и светски рекорди. Бабата која стана меѓународен шампион во паверлифтинг во 60-те години вели дека се чувствува и изгледа подобро отколку пред 30 години. 71-годишната Мари Дафи од Трумбул, Конектикат започнала да вежба на 59-годишна возраст …

ФОТО | Баба билдерка која е вистинско чудо! Има 71 година и нереално е тоа што таа може да го направи! Read More »