• вистинската

Сопругата на Лари Кинг ја откри вистинската причина за неговата смрт и неговите последни зборови

Сопругата на Лари Кинг, Шонг Кинг, проговори за последните моменти кои ги поминала со славниот водител… „Успеавме да воспоставиме „Face Time“ во болницата, му беше тешко да разговара, но единствената порака за која се погрижи да ја слушнам беше: Те сакам, чувај ги момчињата“, изјави таа за „Entertainment Tonight”. Шон и Лари имаат два сина, …

Сопругата на Лари Кинг ја откри вистинската причина за неговата смрт и неговите последни зборови Read More »